Ekrem İmamoğlu'nu hedef alan troller kimin adına çalışıyor?
CHP'nin kurultay sürecinde de oldukça etkin "çalışan" troller kimin adına paylaşımlarda bulunuyorlar?
CHP’nin 7. Olağan Kurultayı’nda genel başkanlık seçiminde Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel’e yenildi. Özgür Özel, 812 delegenin oyuyla CHP’nin yeni genel başkanı oldu. Kılıçdaroğlu ise 536 oy aldı.
Genel başkanlık koltuğunu kaybeden Kılıçdaroğlu, kendisine bir seçim ofisi tuttu. Kılıçdaroğlu, buradan parti içindeki muhalifleriyle birlikte çalışmalarını sürdürüyor.
Kılıçdaroğlu’na yakın kişilerin hedefinde ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu var.
Kılıçdaroğlu destekçileri sosyal medya hesaplarından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu yıpratmak için paylaşımlar yapmakta.
CHP’de yaşanan bu gelişmeler, Türkiye siyasetinde de yankı uyandırıyor.
AKP ve MHP yanlıları da Kemal Kılıçdaroğlu ekibinin Ekrem İmamoğlu’na yönelik saldırılarını destekliyor ve Ekrem İmamoğlu’nu hedef alıyor.
İşte o hesaplar ve bazı paylaşımları:
























HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.