Ekrem İmamoğlu: Tuzla'da adayımıza neden mazbata verilmiyor? Telaşınız ne?

Ekrem İmamoğlu: Tuzla'da adayımıza neden mazbata verilmiyor? Telaşınız ne?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Saraçhane’de düzenlenen mazbata töreninde açıklamalarda bulunuyor. İmamoğlu YSK üyelerine verilmeyen mazbatalar nedeniyle seslendi.

Mazbata töreninde konuşan Ekrem İmamoğlu, yeniden sayım taleplerinin reddedilmesine tepki gösterdi. "Beykoz ve Gaziosmanpaşa'da nasıl bir telaş içindesiniz" diye soran İmamoğlu "haksızlık yapıyorsunuz. Kötülüklere fırsat veriyorsunuz Gözümün nuru gibi seçim sonucunu takip edeceğim" ifadesini kullandı.

İmamoğlu’nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Milletimiz derin vicdanını ve ferasetini göstermiştir. Halkın yaşamakta olduğu ekonomik zorlukları önemsemeyen, bu zorluklarla başa çıkması için vatandaşa verilen desteklerle kendi çıkarları adına alay eden o kibirli anlayış mahkum olmuştur.

Metro ve diğer büyük yatırımlarımızın hayata geçmesi için gereken imzayı atmaktan kaçınan sahip olduğunu yetkiyi halkın zararına sonuna kadar istismar eden o yönetim anlayışı mahkum olmuştur.

31 Mart’ta İstanbullular bu şehirde ve bu ülkede hukuk, demokrasi ve sosyal adalet istediklerini açıkça ve haykırarak ortaya koymuştur. Bence bu yönüyle tarihe geçecektir.

İstanbul artık çok daha öngörülebilir ve güçlü bir şekilde güvenilir bir şehir olarak dünya ekonomisinin, dünya demokrasisinin çok önde çok güçlü lider bir aktörü olmuştur ve olmaya devam edecektir."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.