Ekrem İmamoğlu Saraçhane'den kalabalığa seslendi: 16 milyon İstanbullu kazandı, kutlu olsun

Ekrem İmamoğlu Saraçhane'den kalabalığa seslendi: 16 milyon İstanbullu kazandı, kutlu olsun

31 Mart Yerel Seçimlerinin resmi olmayan sonuçlarına göre kazanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Saraçhane'de ceketi çıkartarak seçmenlere seslendi. 16 milyon İstanbullu kazandı. Kutlu olsun.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, kesin olmayan sonuçlara göre 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul'u bir kez daha kazandı. İmamoğlu, Saraçhane'de ceketi çıkartarak seçmenlere seslendi.

İmamoğlu'nun konuşmasından başlıklar şöyle:

"16 milyon İstanbullu kazandı. Kutlu olsun. Bu seçimin kaybedeni yok. Bizim olduğumuz yerde öteki yok.

Bu şehrin her inancına bu şehrin Kürtlerine, bu şehrin Çerkezine, her etnik kökenden insanına hayırlı olsun.

Bu seçimle birlikte bu şehri baskısı altına alan, 2019'dan bu yana birçok kötülüğü kenara ittik. İsrafı kenara ittik. Bu şehrin parasının çar çur edilmesini kenara ittik. Bu şehrin bütçesine bereket geldi. Bu şehirde yeni bir kültür başladı. Milletin parası artık milletin oldu.

Bu başarıya hep birlikte 5 yıl önce başlayan o güçlü demokrasi yolculuğuyla başladık. Hep birlikte iyi dilin, güzelliğin, insanlarıyla bir olmanın anlayışını temsil ettik. Ama buradan bazı teşekkürleri etmek istiyorum. Bu başarıya değer katan ve bu yolculuğu en güçlü şekliyle birlikte, tasarlayarak, İstanbul'da güçlü bir başarı elde etmemize vesile olan genel başkanım sayın Özgür Özel'e teşekkür ediyorum. Onun nezdinde partinin bütün üst yönetimine ve temsilcilerine, milletvekillerine, merkez yürütme kuruluna, aynı zamanda parti meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. İstanbul'da muazzam bir organizasyonla bugün tek bir oyumuza bile zeval gelmemesi adına organize çalışan güçlü parti örgütümüzü koordine eden il başkanımız Özgür Çelik'e teşekkür ediyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.