Eğitim hakkındaki sözleri ile gündem olmuştu... Emekli Albay Orkun Özeller'den, Hulusi Akar hakkında çarpıcı açıklamalar!

Eğitim hakkındaki sözleri ile gündem olmuştu... Emekli Albay Orkun Özeller'den, Hulusi Akar hakkında çarpıcı açıklamalar!

Emekli Albay Orkun Özeller, Eski Genelkurmay Başkanı ve AKP Kayseri Milletvekili Hulusi Akar'a dair bilinmeyenleri anlattı. MHP'nin resmi hesabının Özeller'i engellediği ortaya çıktı.

Eski Genelkurmay Başkanı ve AKP Kayseri Milletvekili Hulusi Akar'ın katıldığı bir programda eğitimin amacına ilişkin kurduğu kelimeler tepki çekti. Hulusi Akar'ı yakından tanıyan Emekli Albay Orkun ÖzellerCumhuriyet'e çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Amerikalı'ların TSK'ya bir kumpas kurduğunu ve bu kumpasın ortaya çıkmasıyla ordunun yetkililerinin oldukça sinirlendiğini belirten Özeller, "O gün evrağı görüp de karşı çıkmayan, sinirlenmeyen tek kişi Hulusi Akar'dı. Hatta sapla samanı karıştırmışsınız" dediğini dile getirdi. 

Hulusi Akar Kim? yazısı ile yaşadığı deneyimleri kamuoyu ile paylaşan ÖzellerCumhuriyet TV'de perde arkasını aktardı.

HULUSİ AKARDAN GÖNDERMELİ PAYLAŞIM!

Allah’tan korkmayanlara,

Kuldan utanmayanlara,

SÖYLEYECEK SÖZÜMÜZ YOKTUR !

Allah’tan korkmayanlara,

Kuldan utanmayanlara,

SÖYLEYECEK SÖZÜMÜZ YOKTUR !

— Hulusi AKAR (@hulusiakarmedya) September 11, 2024

MHP TARAFINDAN ENGELLENDİ!

Emekli Albay Orkun Özeller, sosyal medya hesabı X'te paylaştığı gönderide MHP tarafından engellendiğini belirtti. Partinin, milli kimliğe sahip görünümlü ancak dış güçlerin güdümündeki kişilerce baskı altına alındığını ifade etti. İlgili engellemenin nedenini sorduğumuz Özeller Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ve Eski Genelkurmay Başkanı ve AKP Kayseri Milletvekili Hulusi Akar'la ilgili paylaşımları adres gösterdi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.