Donald Trump hakkında soruşturma başlatıldı!
Trump hakkında, seçim günü Beyaz Saray’ı “komuta merkezi” olarak kullanmak suçundan soruşturma açıldı.
ABD’de yönetimde ve devlet kademesinde çalışanların yaptığı usulsüzlükleri ve yasa dışı faaliyetleri soruşturmakla görevli Daimi Bağımsız Federal Soruşturma ve Savcılık Dairesi’nin (The U.S. Office of Special Counsel), Trump aleyhinde soruşturma başlattığı açıklandı.
Demokrat Parti temsilcisi Bill Pascrell, Trump ile ilgili yaptığı şikayet üzerine bu dairenin, soruşturma açtığını söyledi.
UPDATE The Special Counsel’s Office informed me today they’re investigating the trump campaign’s use of the White House as an Election Day campaign command center and party room for violating the Hatch Act. https://t.co/8sqFjD7zPg
— Bill Pascrell, Jr. (@BillPascrell) November 5, 2020
Özel Temsilcilik Ofisi bugün bana, koz kampanyasının Beyaz Saray'ı Seçim Günü kampanya komuta merkezi ve parti odası olarak Hatch Yasasını ihlal ettiği için kullandığını araştırdıklarını bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.