Demirtaş: Emekliliği hak eden iki kişi daha var; direnişe devam!

Demirtaş: Emekliliği hak eden iki kişi daha var; direnişe devam!

HDP'nin eski eş başkanı Selahattin Demirtaş, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'emekliliği hak ettiğini belirterek "Direnişe devam" dedi.

HDP'nin eş başkanı Selahattin Demirtaş, avukatları aracılığıyla Twitter'dan paylaşımda bulundu.

HDP'li siyasetçi şunları kaydetti: "EYT için yıllardır direnenler “söke söke alırız”ın resmini yaptılar. Helal olsun ve de selam olsun. Bu direnişin öncü seslerinden, yürekli kadın Gönül Boran’a da tebrikler. Şimdi sırada, emekliliği hak eden iki kişi daha var, onları da emekli etmek için direnişe devam!

Soylu’nun Sayın İmamoğlu’nu hedef alırken Sayın Mızraklı’yı örnek göstermesi son derece doğrudur! Soylu “Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine nasıl kumpas kurup kayyum atadıysak aynısını İstanbul’a da yapacağız” diyor. Adam daha nasıl itiraf etsin! (Pardon “adam” demişim.)

Mesele Meral Hanım ile Kemal Bey’e yapılan ağır hakaretin çok ötesinde. Muhalefete hapis, kayyım, ihanet suçlamaları, parti kapatma… Ve bu tipler de ülke yönetiminin her kademesinde. Taşları bağlayıp itleri salmak tam da budur işte!"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.