DEM Parti MYK 'çerçeve yasa' gündemiyle toplanacak
DEM Parti Merkez Yürütme Kurulu, Eş Genel Başkanlar Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan başkanlığında bugün toplanacak. Toplantıda, yürütülen süreç ile TBMM Genel Kurulu'na gelmesi beklenen çerçeve yasa çalışmalarının yanı sıra parti kongresi hazırlıkları da değerlendirilecek.
DEM Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), bugün Parti Genel Merkezi'nde toplanacak. Toplantıda, yürütülen süreç, TBMM Genel Kurulu'na gelmesi beklenen çerçeve yasaya ilişkin çalışmalar değerlendirilecek.
DEM Parti MYK, Eş Genel Başkanlar Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan başkanlığında saat 10.30'da toplanacak.
ANA GÜNDEM ÇERÇEVE YASA
Toplantının gündeminde siyasal süreç, TBMM Genel Kurulu'na gelmesi beklenen çerçeve yasaya ilişkin çalışmalar ele alınacak.
MYK'da DEM Parti'nin 5-6 Eylül tarihinde düzenlenecek olan Büyük Konferans ve 20 Eylül’de yapılacak 5. Olağan Büyük Kongre'ye ilişkin devam eden çalışmalar ve hazırlıklar tartışılacak.
MYK’da 15 günlük rutin planlamalar da yapılacak.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.