DEM Parti heyeti ile MHP heyeti ilk kez bayramlaştı

DEM Parti heyeti ile MHP heyeti ilk kez bayramlaştı

Partilerin bayram ziyaretleri kapsamında DEM Parti ile MHP heyetleri bayramlaştı. Heyetler görüşme gerçekleştirdi.

Ramazan Bayramı'nın 2. gününde siyasi partilerin bayramlaşma ziyaretleri devam ederken MHP ve DEM heyeti ilk kez bayramlaştı. Bayramlaşma sohbetinin ardından basın görevlileri odadan çıkarılarak heyetlerin görüşmesine devam edildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin geçtiğimiz ekim ayında terör örgütü PKK'nın lideri Abdullah Öcalan'a yaptığı çağrı sonrası başlayan süreçte iki defa görüşen MHP ve DEM Parti, bugün ilk kez siyasi partilerin bayramlaşma programında bir araya geldi.

İki parti yetkilileri hem MHP Genel Merkezi'nde hem DEM Parti'de karşılıklı ziyaretlerde bulundu.

Büyükataman: Yelpazeyi genişlettik

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman başkanlığındaki heyet, DEM Parti Genel Merkezi'ne giderek bayramlaştı.

Büyükataman "Bugün bayram, dostluğun, kardeşliğin hakim olduğu bir gün. MHP olarak bu bayramda sayın Genel Başkanımızın takdir ve tasarruflarıyla yelpazeyi oldukça genişlettik" ifadelerini kullandı.

MHP Genel Merkezi'nde de bayramlaşma gerçekleşti

DEM Parti'de ise Ayşegül Doğan başkanlığındaki heyet, MHP Genel Merkezine giderek MHP heyetinde Zuhal Topçu başkanlığındaki heyet ile bayramlaştı.

Ayşegül Doğan "Türkiye tarihsel bir fırsatla karşı karşıya. Türkiye Cumhuriyeti'nin demokratik, daha özgür ve kapsayıcı olması için riskleri bertaraf etmesi gerekiyor." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.