CHP'nin 101. Yılı Coşkuyla Kutlandı: İstanbul'da Büyük Katılım

CHP'nin 101. Yılı Coşkuyla Kutlandı: İstanbul'da Büyük Katılım

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 101. kuruluş yılı, İstanbul’da düzenlenen geniş katılımlı bir törenle kutlandı. Törene, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı.

Etkinlikte, CHP’nin tarihsel önemi ve Cumhuriyet’in temel ilkelerine bağlılığı vurgulanırken, katılımcılar Türkiye’nin geleceğine dair umutlarını dile getirdi. Törene partililer ve İstanbullular yoğun ilgi gösterdi.

gxb5pzbweaa4czd.jpeg

Tarihi Miras Vurgusu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, konuşmasında Cumhuriyet'in kuruluş ilkelerinin günümüzdeki önemine değinerek, CHP’nin Türkiye’de demokrasiyi ve halk iradesini güçlendiren en önemli siyasi güç olduğunu belirtti. Özgür Çelik ise CHP’nin kuruluşundan bu yana geçen sürede partinin Cumhuriyet’e ve Atatürk ilkelerine olan bağlılığını sürdürdüğünü ifade etti.

gxb5q5lwqaapret.jpeg

Yoğun Katılım ve Coşku

Törende yer alan konuşmaların ardından etkinlik, CHP marşları ve Cumhuriyet'e bağlılığı simgeleyen çeşitli gösterilerle devam etti. İstanbulluların büyük ilgi gösterdiği etkinlikte, CHP’nin 101 yıllık tarihi başarıları ve mücadeleleri de bir kez daha hatırlatıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.