CHP'li Kaya'dan Süleyman Soylu'ya: "İster bakan, ister bürokrat halka zulmedenler mutlaka bunun hesabını verecek"

CHP'li Kaya'dan Süleyman Soylu'ya: "İster bakan, ister bürokrat halka zulmedenler mutlaka bunun hesabını verecek"

CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sözlerine tepki gösterdi. Kaya, "Bugün 17 Ekim, yarın 18 Ekim. 18 Ekim sabahından itibaren Genel Başkan’ımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun söylediklerini dinlemeyen; ister bakan, ister bürokrat halka zulmedenler mutlaka bunun hesabını verecek" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından dün paylaştığı video ile devlet memurlarına seslenerek, "18 Ekim pazartesi itibariyle, bu düzenin illegal isteklerine verdiğiniz desteğin tüm sorumluluğu, size de ait olmaya başlayacaktır" demişti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise Kılıçdaroğlu'na cevaben sosyal medya hesabından, "Beceriksizliğini ve yetersizliğini sarhoş narasıyla kapatmaya çalışan Kılıçdaroğlu, "Heyyt!" demiş. Çok korktuk (!) Hesabı yol arkadaşların PKK’nın siyasi taşeronuna mı yoksa FETÖ'ye mi sordurursun. Milletimiz senin "NE" olduğunu, çok iyi biliyor Kılıçdaroğlu" paylaşımı yapmıştı.

CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya ise Soylu'nun bu sözlerine tepki gösterdi. Kaya'nın açıklaması şöyle:

"BUNUN KAÇARI YOK, BUNU UNUTMA"

"İktidarın yalakası ve yardakçısı Süleyman Soylu konuşmuş. Her iktidar değişikliği süreci yaklaştığında Süleyman Soylu; bu tür açıklamaları yaptı, yapıyor. Sen kırk düşüneceksin, bir laf söyleyeceksin. Görevin icap ettirdiği işlerin hiçbirini yapmıyorsun. Toplumda ne kadar hak arayan, mücadele eden insan varsa emir ve talimatlarınla iş yaptırdıkların suç işlediler, bunu biliyorsun. Hem onlar yargılanacak, hem de sen yargılanacaksın. Tehdit ederek haddini aştın. Eğer 657 sayılı devlet memuru olduğunu unutmuşsan bir kez daha hatırlatıyoruz. Bugün 17 Ekim, yarın 18 Ekim. 18 Ekim sabahından itibaren Genel Başkan’ımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun söylediklerini dinlemeyen; ister bakan, ister bürokrat halka zulmedenler mutlaka bunun hesabını verecek. Bunun kaçarı yok, bunu unutma."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.