CHP'li Atila Sertel'i yıkan haber
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Atila Sertel'in tedavi gören eşi Ziynet Sertel’den acı haber geldi.
CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel'in tedavi gören eşi Ziynet Sertel hayatını kaybetti.
Gerçek Gündem'in haberine göre, Ziynet Sertel'in vefat haberinin ardından CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:
"Sevgili dostum, yol arkadaşım, milletvekilimiz Atila Sertel’in değerli hayat arkadaşı, gazeteci, yazar Ziynet Sertel’i kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşıyorum.
Kendisine Allah’tan rahmet, Atila vekilimize, ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar dilerim…"
Öte yandan CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır da Ziynet Sertel'in vefat haberinin ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Yaşamları boyunca hep göz göze, diz dize idiler. Daha önlerinde çok uzun yıllar vardı. Ne üzücü ki, acımasız bir hastalık, yaşlanıp kol kola yürüyecekleri günleri onlardan aldı. Çok üzgünüm. Değerli kardeşim Atila Sertel başın sağolsun. Mekanı cennet olsun. Işıklar içinde uyusun" ifadelerini kullandı.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.