CHP lideri Özgür Özel: Olayın günah keçisi Mesut Başkan

CHP lideri Özgür Özel: Olayın günah keçisi Mesut Başkan

CHP lideri Özgür Özel 31 Mart Yerel Seçimleri'nin ardından ilk kez partisinin grup toplantısında konuştu. Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün tutukluluğuna ilişkin konuşan Özel "Adaletin tecelli edeceği yer hukuktur. Antalya'da büyük bir hukuksuzluk, kanunsuzluk ve vicdansızlıkla karşı karşıyayız" dedi.

31 Mart'ta gerçekleşen yerel seçimlerin ardından CHP, TBMM'de ilk grup toplantısını gerçekleştiriyor. CHP lideri Özgür Özel partisinin grup toplantısında konuştu.

Özel’in konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

Yerel seçimlerin ardından ilk grup toplantısında bir aradayız. Bugün tarihi bir toplantıyı gerçekleştiriyoruz. Kasım ayının başında hep birlikte Kurultay’ımızda, sözlerime başlarken şöyle söylemiştim, 81 ilde 873 ilçede biri uyandı bu sabah televizyonu açtı, çayı demledi, birazdan gelirler birlikte izleriz Kurultay’ımızı” dedi.

Özel, Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün tutuklanmasına ilişkin de şöyle konuştu:

"Böyle meselelerde yıllardır, kimin sorumluluğu varsa sonuna kadar soruşturulmasını savunduk, savunmaya da devam edeceğiz. Kusuru varsa kimsenin gözünün yaşına bakılmasın. Adaletin tecelli edeceği yer hukuktur. Antalya'da büyük bir hukuksuzluk, kanunsuzluk ve vicdansızlıkla karşı karşıyayız.

2017'de AK Parti döneminde inşa edilmiş bir teleferik. Hattın yönetimi bakanlık tarafından kabul edilen sertifikalı bir şirkete yaptırılmışken, Mesut Kocagöz, şirketin belediye şirketindeki görevinden ayrılmışken, teleferik 3 kez daha denetlenmişken bugün hiçbir kusuru olmadığı halde tutukluluk gibi bir tedbire başvurulması; Allah'tan korksunlar. Soma'da 301 madenci öldü bir kamu görevlisi yaşanmadı. 22 yıllık iktidarlarında bir kişiye yargılanma izni vermemişken, yaşanan olayın günah keçisi olarak Mesut Başkan'a yıkanlara yazıklar olsun."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.