Ceyhan’da bin emekliye, Kurban Bayramı öncesi 5 bin TL ikramiye

Ceyhan’da bin emekliye, Kurban Bayramı öncesi 5 bin TL ikramiye

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, 31 Mart seçimleri öncesinde ihtiyaç sahibi emekliler için vadettiği 5 bin TL'lik bayram ikramiyesinde başvuru sürecinin tamamlandığını ve kriterleri karşılayan yaklaşık bin emekliye Kurban Bayramı öncesi ikramiyelerinin verileceğini açıkladı.

31 Mart seçimleri öncesinde ihtiyaç sahibi emekliler için vadettiği 5 bin TL'lik bayram ikramiyesinde başvuru sürecinin tamamlandığını ve kriterleri karşılayan yaklaşık bin emekliye Kurban Bayramı öncesi ikramiyelerinin verileceğini açıkladı.

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde ihtiyaç sahibi emekliler için vaat ettiği 5 bin TL'lik bayram ikramiyesi için başvuru sürecinin tamamlandığını belirterek, kriterleri karşılayan yaklaşık bin emeklinin ikramiyelerinin hesaplarına yatırılacağını duyurdu.

Aydar, şu açıklamayı yaptı:

“Seçim döneminde söz verdiğim gibi mazeret üretmeksizin şartlarımızı zorladık. Toplamda 2 bin 200 emeklimiz başvuruda bulundu. Kriterleri karşılayan yaklaşık bin emeklimizi belirledik. Birimlerimiz bu süreçte titizlikle çalışarak kriterlere uyan hemşehrilerimizi belirledi. Tek kriterimiz gerçekten ihtiyaç sahibi olmalarıydı. Sözümüz söz. Her sözümüzü, arkamıza aldığımız halkımızla, halkımız için gerçekleştiriyoruz. Halkın verdiği, halka gidiyor. Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar olarak vatandaşlarımıza verdiğim sözleri bir bir yerine getirmeye devam ediyorum. Her yeni gün daha büyük atılımlarla halkımın hizmetinde olmaya devam edeceğiz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.