Cemal Enginyurt'tan Erdoğan'a çok konuşulacak "müjde" tepkisi! "Beşli çete"ye seslendi ve...

Cemal Enginyurt'tan Erdoğan'a çok konuşulacak "müjde" tepkisi! "Beşli çete"ye seslendi ve...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın KKTC'ye verdiği külliye 'müjde'sine Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'tan çarpıcı bir yorum geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün KKTC Meclisi'nde yaptığı konuşmada 'müjdesini' açıkladı. Erdoğan KKTC'ye külliye, parlamento ve millet bahçesi yapılacağını, söz konusu projelerin inşasına yakın zamanda başlanacağını duyurdu. 

ÇARPICI YORUM

Söz konusu açıklamanın ardından Erdoğan'ın sözleri konuşulmaya devam ederken; Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt çarpıcı bir yorumda bulundu. 

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Enginyurt, ''Cengiz, Limak, Kalyon, Rönesans, MNG, müjde müjde. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kıbrıs'a KKTC Cumhurbaşkanlığı için Külliye ve yeni Meclis binası yapacak. Gözünüz aydın. Azerbaycan'dan sonra, KKTC iyi oldu. Reisinizin kıymetini bilin'' ifadelerini kullandı. 

cemal.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.