Burak Akbay'dan; Sözcü Gazetesi'nin ''yeni sahibi belli oldu'' iddalarına yalanlama

Burak Akbay'dan; Sözcü Gazetesi'nin ''yeni sahibi belli oldu'' iddalarına yalanlama

Medya ve haber sitelerine düşen Türkiye’nin en güvenilir gazetesi SÖZCÜ'nün sahibinin değiştiği haberlerini, Bizim TV gazetenin patronu Burak Akbay'a sordu.

 

Burak Akbay Bizim TV'ye, “Bu haber kesinlikle asılsız, şirketin sahibi de patronu da yine benim” dedi.

“Şirketin devredildiğine dair  Ticaret Sicil Gazetesi sayfalarının görselleri'' hakkında ise Akbay, ''Değişen hiç bir şey yok, sadece şirketin adı değişti, yine benim dedi.

Akbay sorumuz üzerine, Sözcü TV'nin yayın hazırlıklarının da sürdüğünü belirterek, RTÜK'deki sürecin beklendiğini ardından Sözcü TV'nin yayına başlayacağını belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum