Bahçeli: Zorlu şartlara rağmen ülkemiz dev bir şantiye görüntüsündedir

Bahçeli: Zorlu şartlara rağmen ülkemiz dev bir şantiye görüntüsündedir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında ekonomik krize ilişkin yaptığı değerlendirmede "Zorlu şartlara rağmen ülkemiz dev bir şantiye görüntüsündedir" dedi. Bahçeli, CHP'nin İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında ise "Siyaset yolu kapanmıştır" ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında, "Enflasyon canavarının başı mutlaka ezilecektir" dedi. "Türkiye hak ettiği seviyelere aşama aşama ulaşmaktadır" iddiasında bulunan Bahçeli, sözlerine şöyle devam etti: "Zorlu şartlara rağmen ülkemiz dev bir şantiye görüntüsündedir. Ekonomik büyüme yolunda atılan sağlam adımlar umutlarımızı kamçılamaktadır. İnanıyorum ki pazarda, markette vatandaşlarımızın yaşamını olumsuz etkileyen fiyat artışlarının önüne geçilecektir. Enflasyon canavarının başı mutlaka ezilecektir."

Bahçeli, Yargıtay'ın CHP'nin İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkındaki kararına ilişkin de şu değerlendirmeyi yaptı:

"CHP'nin İstanbul İl Başkanı ile ilgili Yargıtay tarafından verilmiş kararın tamamında Zillet ortak paydasında buluşan bütün partiler ağız birliği halinde aynı kaftana sarılmışlardır. Bizim doğrudan muhatabımız söz konusu marjinalleşmiş ve kriminal bir vaka haline gelmiş il başkanı değildir, nihayet Türk yargısı hükmünü vermiş ve konu kapanmıştır. Ne var ki adalet ve hukuku temelinden istismar eden CHP Genel Başkanı karar açıklanır açıklanmaz soluğu milletvekilleri ile birlikte İstanbul'da almış, şov sahnesine çıkmıştır. İstanbul'a doğru bir kez daha yalın ayak yürür diye bekliyorduk fakat bunu göze alamadığını ve cesaret edemediğini de görmüş olduk. CHP'nin İstanbul İl Başkanı kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret etmiş, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni alenen aşağılayarak seri katil demiş, suç işlemiştir.

İstanbul İl Başkanı için siyaset yolu kapanmış artık siyaset yasağıyla tasfiye olduğu hukuken netleşmiştir. Bu kapsamda kesinleşen ceza bir yıldan fazla olduğu için tartışmaya mahal kalmamıştır. Kim olursa olsun bunun bedeline katlanmak zorundadır. Herkes haddini bilsin, hukukun sınırlarını zorlamayı aklından bile geçirmesin. Bu devlet sokakta bulunmadı, istikbalimiz spot piyasadan alınmadı. Hiçbir vatan evladı zillete boyun eğmeyecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.