Bahçeli 'kara kaplı dosya'yı çıkarıp 154 kişiye gözdağı verdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, Sinan Ateş cinayeti davasını konuşan aralarında siyasetçiler, avukatlar ve gazetecilerin bulunduğu 154 kişilik listeyi göstererek "Günü geldiğinde bu dosya eyleme de geçecektir" dedi.

En son 24 Haziran’da partisinin haftalık grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, o günden sonra ilk kez kameraların karşısına çıktı.

Partisinin genel merkezinde konuşan Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar şöyle: 

*CHP ile DEM ateşle oynuyor. Bu günlerde CHP liderinin 'Kürtler ben eşit hissetmiyorum, onlar eşit hissedene kadar mücadeleye devam edeceğiz' ifadesi bölücü bir ağızdır. Demlenen CHP demokrasimize leke sürmekte, milli birliği kundaklamakta. CHP şifreleri DEM'in kullanımındadır. CHP milli güvenliğe zarardır.

*Karamsar tablolar çizenler kötümser telkinlerle vakit geçirenler gerçek manada Türkiye’nin gücünü kavramaktan aciz düşenlerdir. CHP genel başkanının tarihin en ağır ekonomik krizinin yaşandığını iddia etmesi ülkesine ve milletine itibar etmeyen bir siyasetçinin deli saçmasıdır. Halbuki Türkiye ekonomisi güven verici hamlelerle istikrarlı bir yükseklik kulvarındadır. Dezenflasyon süreci her geçen gün etkisini göstermektedir. Kredi derecelendirme şirketleri ekonomi ivmesini teyit etmesi sevindirici gelişmedir."

*Ekonomi hızla ilerliyor. Emeklilerimizin, memurlarımızın, işçilerimizin, esnaflarımızın, çiftçilerimizin hayat standartlarının yükseltilmesi ilk sıradadır. CHP'nin tek yaptığı bol keseden atıp tutmaktır. Gündemi değiştirme hevesi de kursaklarında kalmaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.