Bahçeli, erken seçim çağrısı mı yapacak? İşte paylaşımların arkasında yatan gerçek

Bahçeli, erken seçim çağrısı mı yapacak? İşte paylaşımların arkasında yatan gerçek

Bahçeli’nin dün yaptığı cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili açıklamalar gündemdeki yerine korurken, bomba bir iddia gazeteci Fehmi Koru'dan geldi.

"Devlet Bahçeli ne demek istemektedir?" diye soruna Koru'ya göre Millet İttifakı'nın aday tartışmalarıyla ilgili yayınlara tepki gösteren Bahçeli'nin erken seçim çağrısı yapabileceğini yazdı.

İşte Fehmi Koru'nun kişisel blogunde yer alan Devlet Bahçeli ile ilgili o yazı

Devlet Bahçeli ne demek istedi?

Umutları tazeleyecek, insanların çalışma ve kazanma iştahlarını yeniden kabartacak, yapılan yanlışlıklardan vazgeçildiği görüntüsünü verecek köklü bir değişim yaşanana kadar üzülmeye devam edeceğiz.

Onun da bir an evvel gerçekleşmesi şart.

MHP genel başkanı Devlet Bahçeli’nin dün yaptığı cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili açıklama başkalarında farklı düşünceler uyandırsa bile, bana seçimin yaklaştığı hissini verdi.

Dediği aynen şu Bahçeli’nin: 

“2021 yılı girdi gireli zillet ittifakının cumhurbaşkanı adayının kim olacağı tartışılmaktadır. Televizyon ekranları özellikle bu tartışmanın odak noktası halindedir. Papatya falları açılırken, talih kuşunun kimin başına konacağı, çekilişten kimin çıkacağı sürekli gündemdedir. Her akşam ekranlara beşlik simit gibi dizilen sözde uzman ve sivri yorumcular bir torbaya doldurdukları isimleri sırasıyla gün yüzüne çıkarmaktadır. Milletimiz bu sakil ve sefil tartışmadan bıkmış usanmıştır. Zillet ittifakı adayının eşgali ve robot resmi bile çizilmiştir.”

Şikayet edilen konu MHP’nin küçük ortağı olduğu ‘Cumhur İttifakı’nın başlattığı bir tartışma. AK Parti sözcüleri konuyu gündemde tutuyor, papatya falını onun adına konuşan ve yazanlar açıyorlar.

Hem de her gün.

Bunu MHP’nin ve genel başkanının bilmemesi mümkün değil.

O halde?

Galiba “Sandık gelsin” çağrısına az kaldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.