Atatürklü twiti silip, Atatürk'süz attılar

Atatürklü twiti silip, Atatürk'süz attılar

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun, Kadıköy Belediye Başkanlığı heyetiyle görüşmesinin duyurulduğu twitler CHP'lileri kızdırdı.

Canan Kaftancıoğlu, Atatürk'lü tweeti silip Atatürk'süz tweet attı

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı ve beraberindeki heyet , CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette Kaftancıoğlu'na Atatürk tablosu hediye edildi. CHP İstanbul İl Başkanlığı twitter hesabından önce Kaftancıoğlu'na Atatürk tablosu verilen fotoğrafın da yer aldığı bir tweet atıldı.kısa süre sonra bu tweet silinerek Atatürk fotoğrafı kaldırılarak yeniden tweet atıldı.

Geçtiğimiz günlerde Atatürk tartışması ile gündeme gelen CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu, gelen eleştirileri “Biz CHP’yi iktidar yapmak için çalışmaya devam ediyoruz” diyerek yanıtlamıştı.

Çalışmalarına devam eden Kaftancıoğlu, bugün Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı ile Kadıköy Belediye Başkan yardımcısı Fahrettin Kayhan ve beraberlerindeki heyeti kabul etti.

Odabaşı ziyaret sırasında Kaftancıoğlu’na aralarında İstanbul manzaralarının olduğu tablolar hediye ederken, Fahrettin Kayhan ise Mustafa Kemal Atatürk’ün bir tablosunu verdi. CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın twitter hesabından yapılan paylaşımda önce Atatürk tablosu verilen fotoğrafın da yer aldığı bir paylaşım yapıldı. Ancak kısa süre sonra bu tweet silinerek bu kez Atatürk fotoğrafının olmadığı yeni tweet atıldı.

CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın Twitter hesabından yapılan ilk paylaşım şu şekilde: 

 

Bu paylaşım daha sonra kaldırıldı ve Atatürk tablosunun hediye edildiği fotoğraf olmadan yeniden paylaşıldı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.