Arınç'tan AYM Başkanlığı'na seçilen Özkaya'ya tebrik, AYM üyelerine teşekkür

Arınç'tan AYM Başkanlığı'na seçilen Özkaya'ya tebrik, AYM üyelerine teşekkür

Bülent Arınç, AYM Başkanlığı'na Özkaya'yı seçen AYM üyelerinin yüksek mahkemeye yapılan baskı, tehdit ve uygunsuz ifadelere karşı mahkemenin şeref ve itibarını koruduklarını ve çizgilerinden sapmadıklarını belirtti.

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, Anayasa Mahkemesi Başkanlığı'na Kadir Özkaya'nın seçilmesinin ardından tebrik mesajı paylaştı.

Arınç, mesajında Özkaya'yı seçen AYM üyelerine de "Bugüne kadar yüksek mahkemeye yapılan baskı, tehdit ve uygunsuz ifadelere karşı mahkemenin şeref ve itibarını korudukları ve çizgilerinden sapmadıkları için" sözleriyle teşekkür etti.

Arınç'ın mesajı şöyle:

"Anayasa Mahkemesi başkanlığına seçilen Sayın Kadir Özkaya’yı tebrik ediyorum. Çalışmalarında bugüne kadar olduğu gibi hukukun üstünlüğüne katkı sağlayacağına inanıyorum. Bir teşekkürüm de yüksek mahkemenin bu sonuca katkı sağlayan saygıdeğer üyelerine. Bugüne kadar yüksek mahkemeye yapılan baskı, tehdit ve uygunsuz ifadelere karşı mahkemenin şeref ve itibarını korudukları ve çizgilerinden sapmadıkları için. İyi ki varsınız, var olasınız."

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.