Apar topar sildiler: SADAT'ın 19 Mayıs mesajına tepki yağdı

Apar topar sildiler: SADAT'ın 19 Mayıs mesajına tepki yağdı

Son günlerde gündemden düşmeyen SADAT bu kez 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı paylaşımında Atatürk'ü anmaması ile tepkilerin odağına oturdu. Tepkilerin ardından SADAT, paylaşımını sildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ani kararla SADAT’a gitmesiyle Türkiye gündemine oturan şirketin paylaştığı 19 Mayıs kutlamasında Atatürk yok sayıldı.

ATATÜRK YOK SAYILDI

Tepkilerin odağındaki SADAT kendisine ait sosyal medya hesabından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı hakkında bir paylaşım yaptı. Kutlama videosunda ise Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk yok sayıldı. SADAT'ın bu paylaşımı sosyal medyada sert tepki topladı...

365142-616x507.jpg

TEPKİLERİN ARDINDAN MESAJ SİLİNDİ

SADAT gelen tepkilerin ardından mesajını silerken, uzun süre yeni bir paylaşım da yapmadı. Daha sonra yeni bir paylaşım yapan SADAT'ın 19 Mayıs videosunu yeni paylaşımında kullanmadığı görüldü. SADAT'ın ikinci mesajı şöyle oldu:

"19 Mayıs 1919'da Samsuna çıkarak işgal altındaki ülkeyi kurtarmak için milli mücadeleyi başlatan Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle anar, tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını tebrik ederiz #19MayisAtaturkuAnmaGenclikVeSporBayrami"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.