AKP'liler meclis basmıştı... CHP'li Ali Mahir Başarır sert tepki gösterdi: "Yapılan millet iradesine darbedir"

AKP'liler meclis basmıştı... CHP'li Ali Mahir Başarır sert tepki gösterdi: "Yapılan millet iradesine darbedir"

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, AKP gençlik kollarının, Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’ni basmaya kalkışmalarını sert bir dille eleştirdi.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır tepkisini şu sözleri dile getirdi: “Akdeniz’in AKP’li Belediye Başkanı organize bir şekilde büyükşehir belediye meclisini basmaya kalkıyor. Polis müdahale etmiyor. Görüntülerde AKP Mezitli İlçe Başkan Yardımcıları var. Millete hakaretler ediyor bu belediye başkanı. Kimse unutmasın! Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız bizim gözbebeğimizdir, Mersin’in gözbebeğidir. Eğer ona hukuksuz bir şekilde organize saldırı yapanlar kimleri, hangi derin güçleri arkasına alırsa alsın karşısında bizi bulur ve ona uzanan elleri kırarız! Yapılan millet iradesine bir darbedir”

NE OLMUŞTU?

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi oturumunda CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile AKP'li Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak arasındaki tartışma çıktı.

Gerilimli geçen kasım ayı ikinci oturumundaki tartışmanın ardından AKP Gençlik Kolları Meclisi bastı. İddialara göre Emniyet Müdür Yardımcısı da saldırgan gruba müdahale etmezken; polis ekiplerine talimat vermedi ve olaylara seyirci kaldı.

AKP'li grubun Meclis salonuna girmeye çalıştığı anların görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde AKP'li grubun Meclis salonuna girmeye çalıştığı ve gruba müdahale edilmediği kameraya yansıdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.