AKP'li Niğde Belediye Başkanı'ndan CHP'li üyeye: Sus, seni muhatap almıyorum

AKP'li Niğde Belediye Başkanı'ndan CHP'li üyeye: Sus, seni muhatap almıyorum

AKP'li Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, CHP Meclis Grup Başkanvekili’nin sözünü kesti, mikrofonu kapattı, itirazlara aldırmayan Özdemir, “despotum ben” diyerek "Sus , seni muhatap almıyorum" diye bağırdı.

Niğde Belediyesi’nin 4 Şubat Perşembe günü yapılan meclis toplantısı, skandal görüntülere sahne oldu.

Cumhuriyet  Halk Partisi (CHP) Niğde Belediyesi  Grup Başkanvekili Çağdaş Özmen’in sorularına yanıt vermeyen Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Özmen’in sorularında ısrar etmesi üzerine mikrofonu kapattı.

CHP’li Özmen’e, sus , seni muhatap almıyorum diye bağıran AKP’li Belediye Başkanı Özdemir, Özmen’in  “despot musunuz” diyerek itirazını sürdürmesi üzerine “despotum ben”  dedi.

Yön Haber’in sorularını yanıtlayan Niğde Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Çağdaş Özmen,  iki yıldır verdiğimiz soru önergeleri yanıtlanmıyor. 2019 yılına ait 7.6 milyonluk doğrudan temin yolu ile kaynak aktarılmış. Ancak bu doğrudan temin dosyalarının içeriği ile ilgili iki yıldır hiçbir şekilde bilgi verilmiyor. “ dedi.

Belediye Başkanı’nın  “Ben bilgi vermiyorum, gidip ne yaparsanız, yapın” dediğini ve Niğde Belediyesi’ni bu şekilde yönettiğini  ifade eden Özmen, buna izin vermeyeceklerini, itiraz ettiklerini ve belediye kaynaklarının nasıl kullanıldığı ile ilgili denetim görevlerini yerine getirme mücadelesine devam edeceklerini söyledi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.