AKP'li Mehmet Metiner'in 'çift maaş' iddiaları ile imtihanı! Paylaşımını sildi, yetmedi...

AKP'li Mehmet Metiner'in 'çift maaş' iddiaları ile imtihanı! Paylaşımını sildi, yetmedi...

Mehmet Metiner, "Bürokraside çift maaş uygulamasına son verilmelidir" çağrısında bulunmuş, ardından da paylaşımı silmişti. Metiner, sosyal medya hesabını da kapattı.

AKP'li Mehmet Metiner, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada AKP döneminde zirve yapan çift maaşlı bürokratlar tartışmasına katılmış, kamuoyunda rahatsızlık yaratan duruma tepki gösteren Metiner, "Bürokraside çift maaş uygulamasına son verilmelidir" çağrısı yapmıştı.

Metiner ilk mesajında, "Bürokraside çift maaş uygulamasına son verilmelidir. Makamın kendisi zaten payedir. Başka paylarla örselenmesine izin verilmemelidir. Bugünkü ekonomik koşullarda toplumun vicdanını rahatsız eden bu tür bir uygulama, siyasi kırıma dönüşebilir" ifadelerini kullanmıştı.

Tweetten bir süre sonra bir açıklama daha yayımlayan AKP'li Metiner, Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü ve eski AKP'li Milletvekili Fahrettin Poyraz'ın kendisine ulaştığını ve iddiaları yalanladığını söyledi.

Metiner, paylaşımında şunlar ifade etti: "Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü eski vekil arkadaşımız Fahrettin Poyraz aradı. İddiaların doğru olmadığını söyledi. Gerekli bilgi ve belgeleri gönderdi. O yüzden tiviti kaldırma gereği duydum. Başka söze gerek yok. Nokta.” 

Metiner, bir süre sonra bu tweetini sildi.

HESABINI DA KAPATTI

Metiner, bu açıklamanın ardından hesabını kapattı.

306802-594x708.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.