AKP'li Çamlı zamların sorumlusunu buldu: Söylerken kendini tutamayıp güldü

AKP'li Çamlı zamların sorumlusunu buldu: Söylerken kendini tutamayıp güldü

'Yeliz' lakaplı AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, ekonomik durumdaki sıkıntılardan CHP'yi sorumlu tuttu.

Enerji, akaryakıt, gıda ve birçok sektöre gelen zamların ardından yurttaşlar sokağa çıkıp tepkilerini göstermeye devam ediyor. 

AKP'nin 'Yeliz' lakabıyla bilinen İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, katıldığı bir televizyon programında yurttaşların belini büken zamlar için CHP'yi hedef aldı. 

AKP'li Çamlı, "Bu zamların oluşmasında bizim bir dahlimiz yok. En büyük dahil CHP'de. Bugün olan doğalgaz, elektrik zamları tamamı bu zihniyetin ürünüdür. Çünkü onlar paramparça etti memleketi. Kumara verdiler. Ben şimdi kendi malımı ABD'nin dolarıyla almak zorunda kaldım bu nedenle yetiştiremiyorum" dedi. 

CHP'DEN SERT TEPKİ

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, AKP'li Çamlı'nın söz konusu videosunu paylaşarak "Bu adam AKP milletvekili; biliyorsunuz değil mi? Yakında Merkez Bankası başkanlığına getirilirse şaşırmayın" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.