Akp'li  Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın tutuklandı.

Akp'li Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın tutuklandı.

AK Partili Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın tutuklandı.Başkan Abdulkadir Aydın’ın 7 yıl önce ticari bir davadan dolayı 9 yıl ceza aldığı, cezasının Yargıtay tarafından geçtiğimiz günlerde onandığı ve bu nedenle tutuklandığı öğrenildi. Başkan Abdulkadir Aydın’ın bu sabah Ankara’da tutuklandığı ve Ankara Açık Ceza ve İnfaz Kurumu’na teslim edildiği öğrenildi.

AKP' li Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın tutuklandı.

Akp' li belediye  başkanı Abdulkadir Aydın’ın bu sabah Ankara’da tutuklandığı ve Ankara Açık Ceza ve İnfaz Kurumu’na teslim edildiği öğrenildi.

Saadet Partisi’nden seçildikten sonra AKP'ye geçen Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, belediye başkanı olmadan önceki bir ticari meseleden ötürü, kesinleşen hapis cezasını çekmek üzere Ankara’da hapse girdi. Başkan Abdulkadir Aydın’ın bu sabah Ankara’da tutuklandığı ve Ankara Açık Ceza ve İnfaz Kurumu’na teslim edildiği öğrenildi.

Başkan Abdulkadir Aydın’ın 7 yıl önce ticari bir davadan dolayı 9 yıl ceza aldığı, cezasının Yargıtay tarafından geçtiğimiz günlerde onandığı ve bu nedenle tutuklandığı öğrenildi. Aydın Yargıtay tarafından onanan cezası sebebiyle bir süre Ankara’da açık cezaevinde kalacak.

Horasan eski belediye başkanı Nurettin Aydın’ın oğlu  Abdulkadir Aydının belediye başkanı olmadan önce Ankara’da ticaret yaptığı edinilen bilgiler arasında 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.