AKP'den belediye başkanları kampı: Gündem 31 Mart yenilgisi

AKP'den belediye başkanları kampı: Gündem 31 Mart yenilgisi

AKP, ay sonunda düzenlenecek olan belediye başkanları kampında, 31 Mart yerel seçimlerindeki oy kaybının sebepleri ele alınacak.

Dokuz günlük bayram tatilinin sona ermesiyle birlikte AKP, MYK toplantısıyla yeni haftaya başlıyor.

Ay sonunda düzenlenecek olan belediye başkanları kampında, 31 Mart yerel seçimlerindeki oy kaybının sebepleri ele alınacak.

8 bakan sunum yapacak

Üç gün sürecek kamp programında, sekiz bakanın sunum yapacağı belirtiliyor. Bu sunumlarda, bakanlar kendi alanlarına ilişkin konularda belediye başkanlarını bilgilendirecek ve mevcut sorunlara çözüm önerileri sunacaklar.

Genel Başkan Vekillerinden tecrübe paylaşımı

Kampın ilk gününde, genel başkan vekilleri belediye başkanlarıyla tecrübe paylaşımı ve sohbet programında bir araya gelecek. Bu programda, belediye başkanları karşılaştıkları sorunları ve başarılı uygulamaları paylaşarak birbirlerinden öğrenme fırsatı bulacaklar.

Koordinasyon toplantıları

Kızılcahamam'da gerçekleşecek kampın ilk gün programının devamında, genel merkez yönetimi, bölgelerindeki belediye başkanlarıyla koordinasyon toplantıları yapacak. Bu toplantılarda, yerel yönetimler arasındaki uyum ve iş birliği konuları ele alınacak.

Erdoğan belediye başkanlarına hitap edecek

Kampın ikinci oturumunda, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan basına açık bir şekilde belediye başkanlarına hitap edecek. Erdoğan'ın konuşmasında, Cumhur İttifakı’nın devamı ve toplumda beklenen değişim hamlesi ile ilgili mesajlar vermesi bekleniyor.

Basına kapalı istişare ve değerlendirme oturumu

Erdoğan'ın konuşmasının ardından toplantı basına kapalı olarak devam edecek. Bu bölümde, genel istişare ve değerlendirme yapılacak ve belediye başkanları yaşadıkları problemleri doğrudan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iletecek. Erdoğan, belediye başkanlarının saha deneyimlerini ve sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini değerlendirecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.