AKP'de kongre yarın: Erdoğan'ın bazı bakanlara teşekkür ettiği iddia edildi

AKP'de kongre yarın: Erdoğan'ın bazı bakanlara teşekkür ettiği iddia edildi

AKP, yarın 8. Olağan Kongresini toplayacak. Kongreyele beraber kabinede de değişiklik yapacağı iddia ediliyor. Erdoğan'ın bazı bakanlarla görüşüp teşekkür ettiği iddia edildi.

AKP, yarın 8’inci Olağan Kongresini toplayacak. İl ve ilçe kongrelerini tamamlayan AKP’nin yönetimlerde yüzde 50’ye yakın değişiklik yapıldığı belirtiliyor. AKP’nin MKYK’sında da önemli değişiklerin olması bekleniyor.

Parti yönetiminde değişimlerin yanı sıra Erdoğan’ın kabinede de değişiklik yapacağı iddiası bir süredir AKP’ye yakın gazeteciler tarafından dile getiriliyor.

TGRT Ankara Temsilcisi Fatih Atik de Erdoğan’ın her an kabine değişikliklerini açıklayabileceğini belirtti.

Atik, Erdoğan’ın görevden alınacak bakanları arayıp teşekkür ettiğini iddia ederek, “Ama hangi bakanlar ve kaç bakan belli değil. Ticaret ve Aile bakanlıklarının adı geçiyor ama net değil" diye konuştu.


Öte yandan parti kongresinde de bazı tüzük değişiklerinin yapılacağı belirtildi. Türkiye Gazetesi, parti tüzüğünde yapılacak değişiklikle genel başkan yardımcılığı sayısının 19'dan 22'ye çıkarılacağını Türk Devletleri ile İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı, Kültür ve Sanat Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı ile Sağlık Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı'nın getirileceğini yazdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.