AKP'de bir ıstakoz vakası daha

AKP'de bir ıstakoz vakası daha

Şebnem Bursalı’nın bayram tatilinde Monaco’da yediği ıstakozun tartışması bitmeden AKP’den ikinci bir ıstakoz vakası geldi. Mamak Belediyesi’nin AKP’li üyesi Salih Kahraman da lüks otelde yediği ıstakozla poz verdi.

AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’nın tepki toplayan ıstakoz paylaşımından sonra Mamak Belediyesi’nin AKP’li üyesi Salih Kahraman da lüks otelde yediği ıstakozla poz verdi.

AKP'li vekil ve isimlerin bayram tatillerini geçirme anları kamuoyunda yer bulmaya devam ediyor. AKP'li eski vekil Hüseyin Filiz'in Maldivler tatili, İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın ise Monaco yat kulübünde yediği ıstakozu sosyal medya hesabından paylaşması sert eleştirilere sebep olmuştu. Bir benzer görüntü de Ankara Mamak Belediye Meclis üyesi AKP’li Salih Kahraman'dan geldi.

"Balık" notu ile paylaştı

Yerel seçimlerde CHP'ye geçen Ankara Mamak Belediyesi'nin AKP Meclis üyesi Kahraman, tatil için gittiği Antalya’da ıstakoz yedi ve yemek masasının fotoğrafını sosyal medya hesabından "Balık" notuyla paylaştı. Kahramanın paylaşımı sosyal medyada sert eleştirilere sebep oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.