Açık hava geceleri başlıyor: Harbiye’de yıldızlar geçidi

Açık hava geceleri başlıyor: Harbiye’de yıldızlar geçidi

Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda mayıs ayından kasım ayına uzanan sezon için geri sayım başladı. David Garrett, Chris Botti, İbrahim Maalouf, Gregory Porter gibi dünya çapında tanınan sanatçıların yer aldığı konserlerinin biletleri satışta.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden Kültür AŞ bünyesindeki Harbiye Açık Hava, 2024 yılında dünya çapında tanınan sanatçılarla zenginleşen bir sezon için geri sayıma başladı.

Tarihinde birçok dünya yıldızına ev sahipliği yapmış olan mekân, yeni sezonda da farklı müzik türlerindeki dünya yıldızlarını sahnesinde ağırlamaya, izleyicilere yeni anılar yaşatmaya hazır.

İBB Kültür AŞ Genel Müdürü Murat Abbas, her yaştan dinleyiciyi açık hava konserlerine davet etti: “Her müziksever için ayrı bir öneme sahip olan Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu, yeni sezonunda yine tüm seyircilerini hep birlikte yıldızlar altında, şarkılar söylemek için bekliyor. İstanbul’da bir yaz mevsimi geleneği haline gelen Harbiye Açık Hava konserleri, bu sezon çok daha geniş bir müzik skalası ile daha fazla dinleyiciye hitap ederken her yaştan dinleyiciyi, Harbiye Açık Hava’da hep birlikte yaratacağımız yeni konser anılarına davet ediyoruz. Özlediğimiz yıldız isimleri ağırlamak için sabırsızlanırken, Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nun sezonunu bu sene uzatmayı da hedefliyoruz.” 

Yeni sezon kapsamında, mayıs ayında David Garrett, Chris Botti, İbrahim Maalouf ve Azerbaycan Devlet Halk Dansları Topluluğu’nun performanslarıyla başlayacak olan prodüksiyonlar, sezon boyunca birçok sanatçının sahnesiyle devam edecek.

Açıklanan konserlerinin biletleri satışta.

Etkinlik programı ise şu şekilde:

  • 07.05.2024 – David Garrett
  • 17.05.2024 – Chris Botti
  • 25.05.2024 – İbrahim Maalouf
  • 26.05.2024 – Azerbaycan Devlet Halk Dansları Topluluğu
  • 21.06.2024 – Buena Vista All Stars
  • 05.07.2024 – Salut Salon
  • 06.07.2024 – Yngwie Malmsteen
  • 08.07.2024 – 31. İstanbul Caz Festivali / Gregory Porter
  • 12.07.2024 – 31. İstanbul Caz Festivali / Chris Isaak

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.