Abdulkadir Selvi: Erdoğan yeni bir perspektif çizecek...Kavala'nın hapiste tutulmasının ne yararı var?

Abdulkadir Selvi: Erdoğan yeni bir perspektif çizecek...Kavala'nın hapiste tutulmasının ne yararı var?

AKP'ye yakın gazeteci Abdulkadir Selvi, "Osman Kavala’nın hapiste tutulmasının, Gezicilerin yıllarca hapis yatacak olmasının Türkiye’ye ne yararı var? AK Parti’ye ne fayda sağlıyor? Artık iklimin değişmesi ve baharın gelmesi gerekiyor" dedi.

İktidar yanlısı gazetecilerden Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 31 Mart yerel seçimleri sonrası samimi bir özeleştiri yaptıktan sonra AKP’nin yeniden seçim zaferleri kazanmasını sağlayacak bir reçete sunmasının beklendiğini ifade etti.

Erdoğan'ın milletvekillerine yeni bir perspektif çizeceğinin konuşulduğunu söyleyen Selvi, Hürriyet'te bugün yayımlanan yazısında, şunları kaydetti:

"AK Parti yaptığı reformlarla hem kendi önünü açtı hem vesayet sistemini tasfiye ederek Türkiye’nin önünü açtı. Millet iradesine vurulan paslı zincirleri kırması sayesinde Cumhuriyet’in ötekileştirdiği dindarları, Kürtleri sistemin merkezine oturttu. Reformculuk ve yenileşme bir dönemler AK Parti’nin alameti farikasıydı.

Strateji heyetinin tartıştığı noktalardan biri de AK Parti’nin yeniden reformcu kimliğine dönmesi oldu.

"Artık iklimin değişmesi ve baharın gelmesi gerekiyor"

Bu, Türkiye’yi de rahatlatacak bir adım olur. Osman Kavala’nın hapiste tutulmasının, Gezicilerin yıllarca hapis yatacak olmasının Türkiye’ye ne yararı var? AK Parti’ye ne fayda sağlıyor?

Artık iklimin değişmesi ve baharın gelmesi gerekiyor.

Yeniden reformcu kimliğine dönmüş bir AK Parti ve Avrupa Birliği hedefine yürüyen bir Türkiye. Görün o zaman ekonomi nasıl coşar.

AK Parti’yi, AK Parti yapan bu oldu. Formül net; ekonomiyi büyüt, özgürlükleri genişlet."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.