8 Milyon Yabancıya Vatandaşlık Verildi

Suriyelilere ve Türkiye'deki yabancılara verilen vatandaşlıkların sayısı tartışılırken, AKP Eski Milletvekilili Pelin Gündeş Bakır rakamın sekiz milyon 800 olduğunu açıkladı.

AKP Eski Milletvekili Prof. Pelin Gündeş Bakır Bizim TV Youtube kanalında Şaban Sevinç'in konuğu oldu. 

Suriyeliler ve yabancılar hakkında soruları yanıtlayan Gündeş şunları söyledi:

https://www.youtube.com/watch?v=kukza3Afutw&t=3378s

*Eğer iktidarlar isterse Suriyeliler'in  gönderilmesi kolay.  Ancak AKP içinde  tek bir ideoloji yok.  Bir grup federasyon istiyor.  O yüzden de  ulus devleti yıkmak istiyorlar.  Bu çok tehlikeli bir şey. Bir grubun etnik köken ile sorunu var. Türk kimliği ile sorunu var. Bazıları da İslamcı. Oysaki bizim Araplarla İslam anlayışımız aynı değil. 

*Suriyeliler ve yabancılar konusunda Büyük Orta Doğu projesi uygulanıyor. Türk kimliği ortadan kaldırılıyor. Bu çok tehlikeli.

*Eski AKPli milletvekili arkadaşlarımın bir kısmından tehdit vari, incitici tavırlar gördüm. Korkuyorlar. Bu nedenle seçimler çok önemli. Seçim sandıklarının, seçim çuvallarının korunması çok önemli.

*Alıştıkları düzenden vazgeçmek istemiyorlar. Birtakım hukuk dışılıklara, taşmak isterlerse, ben buradan söylemek isterim ki en fazla kendilerine zarar verirler. 

*Türkiye'nin en güvenilir gazetecilerinden biri, kendisine gelen istihbaratı benimle paylaştı. Türkiye'de sekiz milyon sekiz yüz yabancıya vatandaşlık verildiğini, söyledi. Oysaki yasaya göre bu yapılamaz. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.