"24 saat kolluk güçlerinin izlediği bir binaya silahlı bir kişi nasıl girebiliyor?" Meral Danış Beştaş'tan HDP il binasına yapılan saldırı sonrası açıklama!

"24 saat kolluk güçlerinin izlediği bir binaya silahlı bir kişi nasıl girebiliyor?" Meral Danış Beştaş'tan HDP il binasına yapılan saldırı sonrası açıklama!

HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Bektaş saldırıda Deniz Poyraz isimli genç kızın yaşamını yitirdiğini açıkladı.

Halk TV’ye bağlanan HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Bektaş saldırıda Deniz Poyraz isimli genç kızın yaşamını yitirdiğini açıkladı.

Beştaş, şu açıklamalarda bulundu:

“Saldırgan il binamızın içine girmiş ve saldırmış. İçeride çalışan bir annenin kızı hayatını kaybetti. Deniz Poyraz isimli bir genç bir kız.

Korkunç bir olay, kabul edilemez. Hiçbir izahı olamaz, bu kadar provokasyon ve hedef göstermenin sonucu işte artık il binamıza kadar yansıdı. Daha önce de saldırılar oluyordu ama bu sefer ölüm oldu. Siyasi parti olarak 24 saat kolluk güçlerinin izlediği ve kameralarla her adımın çekildiği bir binaya silahlı bir kişi nasıl girebiliyor ve cinayet işleyebiliyor? Bu konuda İçişleri Bakanlığı ve kolluk doğrudan sorumludur.”
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.