‘1,5 yılda bitecek’ denilmişti: Erdoğan, yapımı 21 yılda tamamlanan kulenin açılışına katıldı

‘1,5 yılda bitecek’ denilmişti: Erdoğan, yapımı 21 yılda tamamlanan kulenin açılışına katıldı

AK Partili Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Ankara Keçiören’de yapımı 21 yılda tamamlanan Atatürk Cumhuriyet Kulesi Açılış Töreni’ne katıldı. Konuşmasında Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve CHP’nin adayı Mansur Yavaş’ı eleştiren Erdoğan, “Normalde utançtan yüzünün kızarması gerekirken bu tabloya iftihar vesilesi gibi anlatmaya kalkanların takdirini başkent halkına bırakıyorum” dedi.

Keçiören’de mevcut belediye başkanı ve AK Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Turgut Altınok’un başladığı ve temeli atıldığında “1,5 yıl içerisinde bitecek” denilen kulenin açılışı 21 yılın sonunda yapıldı.

Bugün gerçekleşen açılışa Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı.

Erdoğan, yapımı 21 senede tamamlanan kule için AK Parti’nin ABB adayı ve Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’a teşekkür etti.

Konuşmasında mevcut ABB Başkanı ve CHP’nin adayı Mansur Yavaş’ı da eleştiren Erdoğan, “Ankaramızı CHP’den kurtarmaya var mıyız? Bunlardan bir şey olmaz. Şehrin kaybolan son 5 yılı telafi edip Ankara’yı ikinci yüzyıla taşıyacak yeni bir yönetimi başlatacağız, Ankara yeniden ayağa kalkacak” dedi.

‘Nerede CHP belediyesi varsa rezalet’

Erdoğan, şöyle konuştu:

“Yol yapmayan, hizmet üretmeyen ve verdiği sözlerin arkasında durmayan bir siyasetçi profili yerleşti. Bu beyefendi geldi geleli hiçbir şey yok. Havaalanından şehir merkezine metro falan yok, böyle bir derdi de yok. Hiçbir şey yok. Sahiplendikleri dışında hiçbirşey yok. Bunlardan bir beklenti de olamaz. Normalde utançtan yüzünün kızarması gerekirken bu tabloya iftihar vesilesi gibi anlatmaya kalkanların takdirini başkent halkına bırakıyorum. Gereken hesabı 31 Mart’ta soracağınıza inanıyorum. İstanbul da böyle. Nerede CHP belediyesi varsa hepsi rezalet.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.