Uçak havalandı! "Tosuncuk" Türkiye yolunda... İşte Mehmet Aydın'ın iadesinin detayları!

Uçak havalandı! "Tosuncuk" Türkiye yolunda... İşte Mehmet Aydın'ın iadesinin detayları!

İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı, Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın'ın Türkiye'ye bu akşam 22.30'da Türkiye'ye getirileceğini duyurdu. Çataklı, "Yerel prosedürler tamamlandıktan sonra bugün sabah 09.50 saatlerinde onu getirecek uçak hareket etti. Akşam Türkiye'de olacak." ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı, aylık basın bilgilendirme toplantısında haziran ayında yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi verdi.

Çataklı, yeşil kategoride 1, turuncu kategoride 2, gri kategoride 4 olmak üzere 7 sözde üst düzey toplam 92 terörist etkisiz hale getirildi.

Çataklı, haziran ayında 12 terör eyleminin önlendiğini de duyurdu.

ÇİFTLİK BANK KURUCUSU MEHMET AYDIN AKŞAM TÜRKİYE'DE OLACAK

1 Temmuz'da Brezilya'daki başkonsolosluğumuza başvurarak teslim olmuştu.

Hemen irtibata geçildi. Interpol dairesinden bir ekip de Brezilya'ya  gönderildi. Yerel prosedürler tamamlandıktan sonra bugün sabah 09.50 saatlerinde onu getirecek uçak hareket etti. Akşam Türkiye'de olacak.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.