Samsun’da mezarlıklardaki ağaçlar kesilip satılacak: 4 bin 566 ağacı satacaklar

Samsun’da mezarlıklardaki ağaçlar kesilip satılacak: 4 bin 566 ağacı satacaklar

Samsun Büyükşehir Belediyesi, mülkiyetindeki mezarlıklarda bulunan 4 bin 566 ağacı kesip satma kararı aldı. Belediye, ağaçların mezar taşlarına zarar verdiğini öne sürerken, satış bedeli 1 milyon 976 bin TL olarak belirlendi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait mezarlıklarda bulunan toplam 4 bin 566 ağacı ihaleyle satışa çıkardığını duyurdu. Belediye, ağaçların mezar taşlarına ve alanlarına zarar verdiği gerekçesiyle, kesim ve satış işlemlerinin açık teklif usulüyle yapılacağını açıkladı.

Çam grubu olarak kaydedilen ağaçların peşin satış bedeli 1 milyon 976 bin TL olarak belirlendi. İhalenin, 9 Ekim Perşembe günü saat 14.30’da Samsun Büyükşehir Belediyesi ek hizmet binasında yapılacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.