O görüntülere CHP'den eleştiri: Millet can derdinde Bakan...

O görüntülere CHP'den eleştiri: Millet can derdinde Bakan...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Orman Bakanı Bekir Bakan Pakdemirli'nin enkaz üzerine çıkarak mahsur kalan bir vatandaşla telefonda konuşması tepki çekmişti. CHP'den o görüntülere eleştiri geldi.

İzmir'de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki deprem sonrası kente giden Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Bayraklı'da çöken bir binanın enkazının üstüne çıkarak, mahsur kalan bir vatandaşla telefonla konuştu. Danışmanı da bu görüşmeyi videoya çekti.

Bakan enkaz üstünde telefonla konuştu, danışmanı videoya çekti!Bakan enkaz üstünde telefonla konuştu, danışmanı videoya çekti!

CHP Genel Başkan Yardımcı Oğuz Kaan Salıcı, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin enkaz üstünde telefonda konuşmasını şöyle eleştirdi:

"Millet can derdinde bakan şov derdinde! Bari bugün bırakın da insanlar işlerini yapsın, yaralıları kurtarsın!"

oguz-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.