Muzların arasında saklamaya çalıştılar: Tonlarca kokain bulundu
Ağırlığı 3 tondan fazla olan 344 milyon dolar değerinde uyuşturucu, bir konteynerde muzların arasında ele geçirildi...
İngiltere'de tarihin en büyük uyuşturucu baskınlarından biri yapıldı...
Sınır ekipleri tarafından yapılan operasyonda piyasa değeri 344 milyon doları geçen 3 tonluk kokain ele geçirildi.
Yetkililer operasyonun fotoğraflarını kamuoyu ile paylaşırken, bu miktarın en büyük altıncı miktar olduğu da belirtildi.
Yüksek çözünürlüklü tarayıcılar kullanılarak yapılan incelemelerde yetkililer muz kolilerinin arasına gizlenen uyuşturucuyu ele geçirdi.
Son bir ay içerisinde tonlarca uyuşturucunun ele geçirildiğini açıklayan yetkililer, "Uyuşturucu tacirleri, sınırdan geçirmek istedikleri uyuşturucuları muz kutularının birebir boyutlarına ve ağırlıklarına göre hazırlamış" dedi.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.