MHP'li Yönter'den yine bir Sedat Peker paylaşımı
Sosyal medya hesaplarından Sedat Peker ile ilgili paylaşımlar yapan MHP'li İzzet Ulvi Yönter, bu defa kendi fotoğrafı ile Sedat Peker’in göğsüne elini koyarak selam verdiği bir kareyi yan yana birleştirerek paylaştı.
MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında kırmızı bülten bulunan ve Dubai’de yaşayan Sedat Peker’e ilişkin yeni paylaşım yaptı.
Yönter, Instagram hesabından kendi fotoğrafını Sedat Peker’in göğsüne elini koyarak selam verdiği bir kareyle yan yana birleştirip paylaştı. Fotoğrafa herhangi bir açıklama eklemeyen Yönter, gönderiyi Plevne Marşı ile paylaştı.
Yönter, daha önce Sedat Peker’le ilgili bir video yayımlamış, o paylaşımında, “Her şeyin bir vakti var… Selam olsun vakt-i merhunu bekleyene… Allah bes baki heves…” yazmıştı.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.