Mansur Yavaş'tan  'EBA' açıklaması! 'EBA’ya giriş yapamayan çocuklu ailelerimizin...'

Mansur Yavaş'tan 'EBA' açıklaması! 'EBA’ya giriş yapamayan çocuklu ailelerimizin...'

Mansur Yavaş, elektrik faturasını ödeyemediği için EBA'ya giriş yapamayan çocuklu ailelerin, faturalarının belediye tarafından ödeneceğini açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, elektrik faturasını ödeyemediği için EBA'ya giriş yapamayan çocuklu ailelerin, faturalarının belediye tarafından ödeneceğini açıkladı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yavaş, ''Sosyal yardım alan, faturasını ödeyemediği için elektriği kesilen ve bu nedenle EBA’ya giriş yapamayan çocuğu olan ailelerimizin elektrik faturalarını karşılama kararı aldık. Hiçbir imkansızlık çocuklarımızın eğitimine mani olmasın diye elimizden ne geliyorsa onu yapacağız'' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.