Madonna'dan Trump'a "Kral" tepkisi: Gülmüyorum

Madonna'dan Trump'a "Kral" tepkisi: Gülmüyorum

Sanatçı Madonna, kendisi için "Kral" ifadesi kullanan Trump'a "Bu ülkenin, bir kralın yönetimi altında yaşamaktan kaçan Avrupalılar tarafından kurulduğunu sanıyordum" sözleriyle tepki gösterdi.

Dünyaca ünlü sanatçı Madonna, ABD Başkanı Donald Trump'ın "kral" çıkışına tepki gösterdi.

Trump, kendi sosyal medya platformu Truth Social üzerinden Çarşamba günü bir paylaşım yaparak, "Trafik yoğunluk ücreti tarihe karıştı. Manhattan ve tüm New York kurtuldu. Çok yaşa kral!” dedi.

X’teki resmi Beyaz Saray hesabı da dergi kapağı şeklinde paylaştığı resimde kral tacı takmış olan Trump'ın New York önünde pozuna yer vererek, "Çok yaşa kral" yazdı.

screenshot-2025-02-21-at-09-57-28-min-001.png

Madonna: Gülmüyorum

"Kral" göndermeleri tartışmalara neden olurken bir tepki de dünyaca ünlü sanatçı Madonna'dan geldi.

Madonna, X hesabından yaptığı paylaşımda şöyle dedi:

"Bu ülkenin, bir kralın yönetimi altında yaşamaktan kaçan Avrupalılar tarafından, Yeni Bir Dünya kurmak için inşa edildiğini sanıyordum.
Şu anda kendisine 'Kral' diyen bir başkanımız var.
Eğer bu bir şakaysa, gülmüyorum."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.