Kuran kursu duvarına 1,4 milyon TL harcandı

Kuran kursu duvarına 1,4 milyon TL harcandı

Ardahan Valiliği'ne bağlı İl Özel İdaresi, Diyanet İşleri Başkanlığı’na ait Hafızlık Kız Kuran Kursu'na duvar yapılması için 1,4 milyon TL harcadı.

Ardahan Valiliği, Diyanet İşleri Başkanlığı’na ait Hafızlık Kız Kuran Kursu için 1,5 milyon TL'ye yakın para harcadı.

Birgün'den Mustafa Bildircin'in haberine göre, Ardahan İl Özel İdaresi 22 Eylül’de, “Hafızlık Kız Kuran Kursu Çevre Duvarı ve Çevre Düzenlemesi yapım işi” ihalesi düzenledi. İhalenin yaklaşık maliyeti, 1 milyon 471 bin 136 TL olarak belirlendi. Açık ihale yöntemiyle gerçekleştirilen ihaleye yalnızca bir şirket teklif verdi.

Ardahan Valiliği İl Özel İdaresi bünyesinde oluşturulan ihale komisyonu, ihaledeki tek teklifi inceledi. İncelemenin ardından ihaledeki tek teklifin sahibi Orhan Tarhan ile sözleşme imzalandı. Sözleşmenin bedeli, 1 milyon 445 bin TL oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.