Koronavirüs aşıları el altından mı yapılıyor? CHP'li Murat Emir o görüntülere dikkat çekti ve... Gönüllü olarak neden ünlüler tercih edildi?

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, bazı magazin isimlerinin koronavirüs aşısı yaptığını ifade ederek, "Sinovac aşısının ülkemizde faz-3 çalışması devam ediyor mu? Ediyorsa; magazin figürlerinin, ünlü kişilerin katılmasına neden ihtiyaç duyulmuştur" diye sordu.

Alişan gibi isimlerin koronavirüs aşısı yaptırırken medyaya yansıyan fotoğraflarının ardından bir tepki de CHP'li Emir'den geldi.

CHP'li Emir, "Sinovac aşısının ülkemizde faz-3 çalışması devam ediyor mu? Ediyorsa; magazin figürlerinin, ünlü kişilerin katılmasına neden ihtiyaç duyulmuştur" diye sordu.

"Nüfuzlu, AKP'ye yakın kişilere el altından getirilen aşıların yapıldığı" yönündeki iddilarını tekrar dile getiren Emir, bu iddiların henüz reddedilmediğini, "hatta kabul edildiğini" ifade etti.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.