Kız kardeşlerin selfie'si kötü sonla bitti

Kız kardeşlerin selfie'si kötü sonla bitti

Kardeşi ile yürüyen ve bu sırada öz çekim yapan Büşra Ölker’in (23) cep telefonu gasp edildi. Hırsız, Kenan P., güvenlik kamerası görüntülerinden yakalandı.

21 Nisan Çarşamba günü Adana merkez Seyhan ilçesine bağlı Yenibaraj Mahallesi’nde gasp olayı meydana geldi. Kardeşi Emine Ölker ile birlikte caddede yürüyen Büşra Ölker, cep telefonuyla özçekim yapmaya başladı.

Bu sırada kız kardeşlerin yanına gelen kişi, Büşra Ölker'in cep telefonunu elinden alarak, kaçmaya başladı. Kız kardeşler, bir süre gaspçının peşinden koştu ancak yakalayamadı.

Bu anlar, çevredeki iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, gasp şüphelisinin tel örgülerden atladığı sırada Büşra Ölker’in elindeki su şişesini fırlattığı ve Ölker kardeşlerin de tel örgülerden atlayarak, çevredekilerden yardım istediği görüldü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.