Kim Kardashian'dan ABD Başkanı Biden'a teşekkür! 'Her yıl soykırımı tanımaya yaklaştığımızı hissediyordum'
Ermeni kökenli reality yıldızı Kim Kardashian, 1915 olayları için 'soykırım' ifadesini kullanan ABD Başkanı Joe Biden'a teşekkür etti.
ABD'li Ermeni kökenli reality yıldızı Kim Kardashian, 1915 olayları için 'soykırım' ifadesini kullanan ABD Başkanı Joe Biden'a teşekkür etti.
Instagram ve Twitter hesaplarından ABD Başkanı Joe Biden'a teşekkür mesajı yayımlayan Kim Kardashian, "Ermeni topluluğu için uzun bir yolculuktu ve her yıl soykırımı tanımaya yaklaştığımızı hissediyordum. Sonunda o gün geldi. Başka kimsenin konuşmayı tercih etmediği zamanlarda bu konuda konuşma cesaretiniz için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.