Keskin Belediye Başkanı Cönger'in otomobili kaza yaptı: 3 kişi yaralandı
Kırıkkale Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger'in içinde bulunduğu otomobil, takla atarak şarampole yuvarlandı, Cönger dahil 3 kişi yaralandı.
Kaza, saat 20.00 sıralarında Konya- Ankara kara yolu Cihanbeyli ilçesi Gemecik mevkiinde meydana geldi.
Kırıkkale Keskin Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Zeki Kurtaran yönetimindeki 71 KE 271 plakalı otomobil, önünde giden ve yola aniden çıkan eşeğe çarpan otomobile çarpmamak için manevra yaptı. Bu sırada Kurtaran’ın direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, savrularak taklalar atıp, şarampole yuvarlandı.
İhbar üzerine kaza yerine polis, jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde sürücü Kurtaran ile araçta bulunan Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger ve belediye meclis üyesi Duran Sargın’ın yaralandığı belirlendi.
Yaralılar ilk müdahalenin ardından Cihanbeyli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Otomobilin çarptığı eşek de öldü. Kazaya ilişkin inceleme sürüyor.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.