Kendini 'Cumhurbaşkanı başdanışmanı' olarak tanıtmıştı... Gözaltına alındı

Kendini 'Cumhurbaşkanı başdanışmanı' olarak tanıtmıştı... Gözaltına alındı

Suruç Kaymakamı ve kayyum belediye başkanı Kenan Aktaş’a kendisini 'Cumhurbaşkanı başdanışmanı' olarak tanıtan F.Y. gözaltına alındı.

Suruç Kaymakamı ve belediye kayyumu Kenan Aktaş, makamına gelen ve kendisini 'Cumhurbaşkanı başdanışmanı' olarak tanıtan F.Y. (52) ile bir süre görüştü.

Aktaş'tan ilçede yürütülen çalışma ve projeler hakkında bilgi alan F.Y., Suruç’un sorun ve çözüm önerilerine ilişkin rapor hazırlayacağını belirtti. Görüşmenin ardından Suruç Belediye binasından ayrılan F.Y.'nin hareketlerinden şüphelenen Aktaş, bu kişinin durumunu araştırdı.

Yapılan araştırmada yalan söylediği ortaya çıkan F.Y., Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatıyla gözaltına alındı.

Suruç Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen F.Y. sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.