Kamu bankalarından aldığı paylarla gündeme gelmişti... MHP’nin yayın organı gazetede maaş isyanı!
MHP’nin yayın organı Türkgün’de çalışanlar maaşlarının düşük olması gerekçesiyle isyan etti.
Medyaradar’da yer alan habere göre, asgari ücrete yakın maaş alan çalışanlar, Türkgün’ün rakip gazetelerden daha çok reklam geliri elde etmesinin ardından hayal kırıklığı yaşadı.
NE KADAR ZAM YAPILACAK?
Medyaradar’a konuşan bir çalışan, ‘’Eylül 2021’de maaşlara zam bekliyoruz. Asgari ücretin biraz üzerinde maaş alıyoruz. Piyasa şartlarının çok altında çalışıyoruz. Enflasyonun altına resmen eziliyoruz.
Görüyoruz ki gazetemizin reklam gelirleri gayet iyi. Tabii ki daha iyi olmasını isteriz. Ancak bunun bizlere de yansımasını bekliyoruz. Eylül ayında yapılması planlanan zam artışının en az yüzde 25 civarında olmasını istiyoruz.’’ ifadelerini kullandı.
Salgın ile birlikte evden çalışma sistemine geçen Türkgün gazetesi çalışanları, hem aldıkları yemek kartlarına zam bekliyor hem de evlerinde kullandığı internet faturalarının karşılanmasını bekliyor.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.