Kadirli Belediyesi'ne taşlı saldırı: Camlar kırıldı
Osmaniye'nin Kadirli ilçesindeki belediye binasına taşlı saldırı yapıldı. Belediyenin camları kırıldı.
Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde belediye binasına saat 21.00 sıralarında taşlı saldırı düzenlendi.
Belediye binasına gelen bir kişi elindeki taşlarla muhasebe bölümünün camlarını kırdı. Polis, saldırıdan sonra kaçan M.K.'yı yakalamak için çalışma başlattı.
"Kadirli Belediyesi taşla sopayla sinecek bir belediyede değil"
Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar, saldırıya ilişkin şunları söyledi:
"Muhasebe müdürlüğümüzün camları kırılmış vaziyette. Kadirli Belediyesi kimsenin tekelinde olan bir belediye değildir. Kadirli Belediyesi taşla sopayla sinecek bir belediyede değildir. Biz 31 Mart 2024 seçimlerinde yüzde 48 oy ile Kadirli Belediyesi'ni aldık ve Kadirli Belediyesi'nin seçilmiş belediye başkanıyım ben burada. Bu durumu kesinlikle kabul etmiyorum.
Kadirli Belediyesi'ne yapılan bu durum Kadirli insanına yapılmıştır. En kısa zaman içerisinde açıklaması ne olursa olsun faillerinin yakalanmasını ve bununla ilgili kamuoyunda da bunun hesabının verilmesini talep ediyorum."
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.