İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: Siyonist rejim pişmanlık duyacak

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: Siyonist rejim pişmanlık duyacak

İsrail'in İran'a yönelik hava saldırılarının ardından İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan, "Siyonist rejim eyleminden pişmanlık duyacak" ifadelerini kullandı.

İsrail'in İran'a yönelik hava saldırılarının ardından İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan açıklama yaptı.

Pezeşkiyan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Siyonist rejimin canice saldırısı gerçekleşir gerçekleşmez, cumhurbaşkanı ve hükümet ekibi olay yerinin yönetimini devraldı ve bu konuda bakanlar kurulu özel bir toplantı yaptı" ifadelerini kullandı.

İran Cumhurbaşkanı, "Siyonist rejim bugünkü eyleminden pişmanlık duyacak" açıklamasında bulundu. Pezeşkiyan'ın önümüzdeki saatlerde halka seslenmesi bekleniyor.

Öte yandan Tahran'da toplanan protestocular, İsrail'in İran'a yönelik saldırılarına misilleme yapılması çağrısında bulundu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.